Το Egimagazine είναι ένα ανεξάρτητο, ψυχαγωγικό περιοδικό/website για το Αίγιο και όχι μόνο !!! Είναι ανεξάρτητο από φορείς και οργανισμούς και απαρτίζεται μόνο από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν !Στοχεύοντας λοιπόν στην εναλλακτική πληροφόρηση, παρατηρούμε τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές τάσεις, ψάχνουμε, επιλέγουμε και αναδεικνύουμε οτιδήποτε είναι φρέσκο, ανατρεπτικό, εξαιρετικό, παράξενο και ενδιαφέρον.Τα θέματα μας απαρτίζονται κυρίως από την πόλη μας, την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, τις εικαστικές τέχνες , το design, τη μουσική, το street culture και τα extreme σπορ.Θα μας βρεις σε ηλεκτρονική μορφή και σε ειδικές έντυπες εκδόσεις που παρουσιάζονται ανάμεσα στις εποχές του χρόνου. Στο Egimagazine φιλοξενούμε κατά καιρούς αναγνωρισμένους και μη ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, όπως και αξιόλογες δημιουργικές ομάδες.Το Egimagazine στηρίζει "όλες" τις δραστηριότητες που γίνονται στη πόλη μας , αλλά και στην Ελλάδα.

Egimagazine Team

logo egi

To Ομίχλη Crew στα Καλάβρυτα.

OmixliCrewLogotype

Είμαστε το ΟΜΙΧΛΗ crew και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας στο Tour που πραγματοποιήσαμε στα Καλάβρυτα.

Καθώς αράζαμε στο καταφύγιο του βουνού μας, μας ήρθε ένα μήνυμα από το φίλο μας Δαυίδ Αντώνη που μας έλεγε για το HELMOS BATTLE TEAM event. Επηρεασμένοι από το δικό μας event στο Βίτσι και τρελαμένοι από την όλη φάση ψηθήκαμε να την ξαναζήσουμε στα Καλάβρυτα και αμέσως δηλώσαμε συμμετοχή χωρίς να υπολογίσουμε τίποτα. Δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να μείνουμε σε κάποιο ξενώνα των Καλαβρύτων και έτσι φιλοξενηθήκαμε από τον Στέλιο Δανούρδη και τους υπόλοιπους Barely crew.

Μια μέρα πριν το event ξεκινήσαμε από την Καστοριά, κάπου 500 χιλιόμετρα μακριά κάτι το οποίο δεν μας σταμάτησε, αντιθέτως μας έδωσε όρεξη για να πραγματοποιήσουμε το πρώτο μας roadtrip! Παρόλο που οι ώρες στο τιμόνι ήταν πολλές εμείς το γουστάραμε και δεν το μετανιώσαμε ούτε μια στιγμή. Αφήσαμε το στίγμα μας σε κάθε πόλη που περάσαμε δείχνοντας ποιοι είμαστε και που πηγαίνουμε! Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν με απίστευτη τρέλα και όρεξη για να SHREDάρουμε παρέα στο πάρκο. Αφού πετάξαμε τα πράγματα μας σε μια γωνία, ξεκινήσαμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα και δεν εννοούμε το riding…

Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε τέρμα ορεξάτοι για να χώσουμε στο event χωρίς αύριο!!! Το πάρκο ήταν τέλειο για να δώσουμε στον κόσμο το θέαμα που περίμενε και τα παιδιά που διαγωνίζονταν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.Είδαμε κόλπα που δεν τα βλέπεις κάθε μέρα στο βουνό όπως το toeside frontside 720 από τον Σπύρο Μπελλόνια και το one foot indy backflip από τον Θάνο Βλάχο. Η ανταμοιβή των αθλητών του event ήταν το street party που ακολούθησε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω από το χιονοδρομικό κέντρο. Η βραδιά συνεχίστηκε στο σπίτι που φιλοξενηθήκαμε με ένα meeting κλειστού κύκλου όπου δεν σταματήσαμε να πίνουμε και να περνάμε “γαμώ”.

Η δεύτερη μέρα ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας αλλά ακάθεκτοι ξεκινήσαμε πρωί – πρωί για το βουνό για ένα τελευταίο χώσιμο στο πάρκο. Αυτή τη φορά ήμασταν λιγότεροι και είχαμε περισσότερο χρόνο για πιο πολλά tries πράγμα θετικό για μας που είμαστε από μακρυά και έπρεπε να γυρίσουμε πίσω στην καθημερινότητά μας. Το μεσημέρι αποφασίσαμε να την κάνουμε και αποχαιρετήσαμε όλα τα παιδιά με την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούμε σε κάποιο βουνό να ridάρουμε όλοι μαζί.

Ο γυρισμός ήταν ευχάριστος και δεν καταλάβαμε πότε φτάσαμε καθώς φουλ ενθουσιασμένοι δεν σταματήσαμε να μιλάμε για το σαββατοκύριακο που περάσαμε! Ευχαριστούμε τα παιδιά που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτό το ταξίδι και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό!

OmixliCrewLogotype

Με εκτίμηση Omixlh Crew

2016-10-24T11:10:34+00:00 By |