Το Egimagazine είναι ένα ανεξάρτητο, ψυχαγωγικό περιοδικό/website για το Αίγιο και όχι μόνο !!! Είναι ανεξάρτητο από φορείς και οργανισμούς και απαρτίζεται μόνο από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν !Στοχεύοντας λοιπόν στην εναλλακτική πληροφόρηση, παρατηρούμε τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές τάσεις, ψάχνουμε, επιλέγουμε και αναδεικνύουμε οτιδήποτε είναι φρέσκο, ανατρεπτικό, εξαιρετικό, παράξενο και ενδιαφέρον.Τα θέματα μας απαρτίζονται κυρίως από την πόλη μας, την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, τις εικαστικές τέχνες , το design, τη μουσική, το street culture και τα extreme σπορ.Θα μας βρεις σε ηλεκτρονική μορφή και σε ειδικές έντυπες εκδόσεις που παρουσιάζονται ανάμεσα στις εποχές του χρόνου. Στο Egimagazine φιλοξενούμε κατά καιρούς αναγνωρισμένους και μη ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, όπως και αξιόλογες δημιουργικές ομάδες.Το Egimagazine στηρίζει "όλες" τις δραστηριότητες που γίνονται στη πόλη μας , αλλά και στην Ελλάδα.

Egimagazine Team

logo egi
Home/life & culture, Life & Culture 2/9th Athens Tattoo Convention 2015

9th Athens Tattoo Convention 2015

Το Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας (Athens Tattoo Convention), επέστρεψε στην Αθήνα 15, 16 & 17 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) !

Στην επιμέλεια της διοργάνωσης, για μια ακόμη φορά η Red & White productions. Έπειτα από το περσινό θρίαμβο, με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες, φέτος σε ένα μεγάλο και ενιαίο χώρο κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό για την πανάρχαια τέχνη της δερματοστιξίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Rousso Ktistaki που βρέθηκε εκεί και μέσα από το φακό του θα κάνουμε ένα ταξίδι στα “Χρώματα” !!!

© Roussos Ktistakis

2016-01-05T13:40:49+00:00 By |