Το Egimagazine είναι ένα ανεξάρτητο, ψυχαγωγικό περιοδικό/website για το Αίγιο και όχι μόνο !!! Είναι ανεξάρτητο από φορείς και οργανισμούς και απαρτίζεται μόνο από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν !Στοχεύοντας λοιπόν στην εναλλακτική πληροφόρηση, παρατηρούμε τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές τάσεις, ψάχνουμε, επιλέγουμε και αναδεικνύουμε οτιδήποτε είναι φρέσκο, ανατρεπτικό, εξαιρετικό, παράξενο και ενδιαφέρον.Τα θέματα μας απαρτίζονται κυρίως από την πόλη μας, την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, τις εικαστικές τέχνες , το design, τη μουσική, το street culture και τα extreme σπορ.Θα μας βρεις σε ηλεκτρονική μορφή και σε ειδικές έντυπες εκδόσεις που παρουσιάζονται ανάμεσα στις εποχές του χρόνου. Στο Egimagazine φιλοξενούμε κατά καιρούς αναγνωρισμένους και μη ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, όπως και αξιόλογες δημιουργικές ομάδες.Το Egimagazine στηρίζει "όλες" τις δραστηριότητες που γίνονται στη πόλη μας , αλλά και στην Ελλάδα.

Egimagazine Team

logo egi

Bridal Fashion Week 2016: Η πρώτη ημέρα

Στα fashion shows των Maribel και Kathy Heyndels

Η Bridal Fashion Week  Athens 2016 πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την έναρξη της νέας χρονιάς στο Ζάππειο Μέγαρο με μεγάλη και φέτος επιτυχία. Την πρώτη ημέρα τα fashion shows των οίκων Maribel και Kathy Heyndels παρουσίασαν τις νέεες τους συλλογές.

Ο οίκος Maribel, συνεπής στο σχεδιαστικό του ύφος, παρουσίασε κλασικά και ταυτοχρόνως πρωτότυπα σχέδια με κορύφωση της συλλογής νυφικά με μπούστο κεντημένο με πολύτιμες πέτρες που λαμπύριζαν από μακριά, τα οποία έκλεισαν εντυπωσιακά το fashion show.

Ο οίκος Kathy Heyndels παρουσίασε νυφικά με κλασικά αλλά κυρίως μοντέρνα σχέδια, που περιλάμβαναν ακόμη και ολόσωμες φόρμες ως προτάσεις νυφικών. Το πρώτο σετ νυφικού με παντελόνα παρουσίασε η Κάτια Δέδε, η οποία ακολούθως περπάτησε στην πασαρέλα και με την επίσης ξεχωριστή ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και υπέροχα κεντήματα που ενσωματώνουν τις μνήμες του σχεδιαστικού παρελθόντος στο παρόν.

 Στη συλλογή κυριάρχησαν επίσης οι γνωστές ανάλαφρες, αέρινες γραμμές του οίκου με δημιουργίες τις οποίες λανσάρισε κυρίως η πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου, Σίσσυ Παπατσώρη.Η Γιάννα Πολιάκου ξεχώρισε με το κοντό νυφικό με το οποίο περπάτησε και το οποίο κατέληγε σε σορτσάκι. Στο πλαίσιο της νέας συλλογής παρουσιάστηκαν επίσης βραδυνά φορέματα ως προτάσεις για την νυφική δεξίωση σε γήινες αποχρώσεις και ιδιαίτερα κεντητά σχέδια.

Με αρκετά βραδυνά κομμάτια κατέβηκε την πασαρέλα το δεύτερο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου, η Maria Iltsevich. Οι δημιουργίες του οίκου Kathy Heyndels παρουσιάστηκαν σε συνδυασμό με τα κοστούμια του οίκου Giannetos, που έκανε τις δικές του προτάσεις στους γαμπρούς.

 

—–

Δείτε ολοκληρωμένη την πρώτη ημέρα στο

Vulva_logotype

2016-10-24T11:10:34+00:00 By |