Το Egimagazine είναι ένα ανεξάρτητο, ψυχαγωγικό περιοδικό/website για το Αίγιο και όχι μόνο !!! Είναι ανεξάρτητο από φορείς και οργανισμούς και απαρτίζεται μόνο από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν !Στοχεύοντας λοιπόν στην εναλλακτική πληροφόρηση, παρατηρούμε τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές τάσεις, ψάχνουμε, επιλέγουμε και αναδεικνύουμε οτιδήποτε είναι φρέσκο, ανατρεπτικό, εξαιρετικό, παράξενο και ενδιαφέρον.Τα θέματα μας απαρτίζονται κυρίως από την πόλη μας, την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, τις εικαστικές τέχνες , το design, τη μουσική, το street culture και τα extreme σπορ.Θα μας βρεις σε ηλεκτρονική μορφή και σε ειδικές έντυπες εκδόσεις που παρουσιάζονται ανάμεσα στις εποχές του χρόνου. Στο Egimagazine φιλοξενούμε κατά καιρούς αναγνωρισμένους και μη ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, όπως και αξιόλογες δημιουργικές ομάδες.Το Egimagazine στηρίζει "όλες" τις δραστηριότητες που γίνονται στη πόλη μας , αλλά και στην Ελλάδα.

Egimagazine Team

logo egi

Just Dread

Just-Dread-Band2

 

Οι Just Dread ξεκίνησαν στο Αίγιο σαν μια ιδέα του Gobey (Lead Vocals) και του Πάνου Γιαλελή (Guitars) η οποία πήρε σάρκα και οστά τον Ιούνιο του 2014 όταν ο Gobey και ο Πάνος άρχισαν να προβάρουν με το Στυλιανό Γαβριηλίδη (Drums) και το Δημήτρη Αντωνόπουλο (Bass) . Η τετράδα ξεκίνησε συνθέτοντας δικά της original κομμάτια και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το γκρουπ πήρε τη τελική του μορφή :

Just-Dread

Gobey a.k.a African Gunjah Man (Lead Vocals)

Πάνος Γιαλελής a.k.a P-Gial (Guitars)

Δημήτρης Αντωνόπουλος a.k.a. Βassteppa (Bass)

Δανάη Βλατάκη a.k.a Dan-I (Keys and Backing Vocals)

Στυλιανός Γαβριηλίδης a.k.a Drummatic (Drums)

Φώτης Αθανασίου a.k.a Saxkillah (Tenor Saxophone)

Γιώργος Μπαμπαράκος a.k.a Babarosa (Trumpet)

Η μουσική των Just Dread είναι ένα ταξίδι στη reggae μουσική και φιλοσοφία συνδυάζοντας πολλά στοιχεία της αφρικάνικης μουσικής καθώς και πολλούς αυτοσχεδιασμούς, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη βάση στο στίχο ο οποίος είναι ξεκάθαρα μια γροθιά ενάντια στο σύγχρονο υλιστικό τρόπο ζωής, ειναι βαθειά αντιρατσιστικός και συναισθηματικός και στοχεύει στην πνευματική αφύπνιση του ακροατή.

Το πρώτο Ep των Just Dread με τίτλο “Feel The Conscience” κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015 και το πρώτο βίντεο κλιπ τους κυκλοφόρησε στο youtube στις 12 Οκτωβρίου του 2015 από το Γερμανικό Reggaville!

logo

Reggaeville’s Premiere on our Video Clip @: http://www.reggaeville.com/nc/artist-details/artist/reggaeville/vid/just-dread-feel-the-conscience/ac/artistVideos.html

 

Official Website @: www.justdread.com

facebook @: https://www.facebook.com/Just-Dread

Listen @: https://soundcloud.com/justdreadband

Buy @: https://justdread.bandcamp.com/releases

2016-10-24T11:10:34+00:00 By |