Το Egimagazine είναι ένα ανεξάρτητο, ψυχαγωγικό περιοδικό/website για το Αίγιο και όχι μόνο !!! Είναι ανεξάρτητο από φορείς και οργανισμούς και απαρτίζεται μόνο από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν !Στοχεύοντας λοιπόν στην εναλλακτική πληροφόρηση, παρατηρούμε τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές τάσεις, ψάχνουμε, επιλέγουμε και αναδεικνύουμε οτιδήποτε είναι φρέσκο, ανατρεπτικό, εξαιρετικό, παράξενο και ενδιαφέρον.Τα θέματα μας απαρτίζονται κυρίως από την πόλη μας, την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, τις εικαστικές τέχνες , το design, τη μουσική, το street culture και τα extreme σπορ.Θα μας βρεις σε ηλεκτρονική μορφή και σε ειδικές έντυπες εκδόσεις που παρουσιάζονται ανάμεσα στις εποχές του χρόνου. Στο Egimagazine φιλοξενούμε κατά καιρούς αναγνωρισμένους και μη ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, όπως και αξιόλογες δημιουργικές ομάδες.Το Egimagazine στηρίζει "όλες" τις δραστηριότητες που γίνονται στη πόλη μας , αλλά και στην Ελλάδα.

Egimagazine Team

logo egi

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Home/Προορισμοί/Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων 2016-10-24T11:10:40+00:00

Project Description

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων φοράει τα λευκά του και σας υποδέχεται με φρέσκιες ιδέες για ατελείωτο ski και snowboard, παιχνίδια και δραστηριότητες στο χιόνι.

Ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας που διαθέτει τη μεγαλύτερη χιονοδρομική πίστα και τον υψηλότερο αναβατήρα. Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς για τους λάτρεις του σκι, του snowboard και του βουνού.

Ακολουθήστε μας σε ένα ενημερωτικό ταξίδι στην ιστορία του ΧΚΚ και στις μοντέρνες εγκαταστάσεις, αλλά και στην ιστορική περιοχή των Καλαβρύτων, μόλις 200χλμ από την Αθήνα.

© photography : www.kalavrita-ski.gr | Chris Tsanis

 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη