Το Egimagazine είναι ένα ανεξάρτητο, ψυχαγωγικό περιοδικό/website για το Αίγιο και όχι μόνο !!! Είναι ανεξάρτητο από φορείς και οργανισμούς και απαρτίζεται μόνο από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν !Στοχεύοντας λοιπόν στην εναλλακτική πληροφόρηση, παρατηρούμε τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές τάσεις, ψάχνουμε, επιλέγουμε και αναδεικνύουμε οτιδήποτε είναι φρέσκο, ανατρεπτικό, εξαιρετικό, παράξενο και ενδιαφέρον.Τα θέματα μας απαρτίζονται κυρίως από την πόλη μας, την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, τις εικαστικές τέχνες , το design, τη μουσική, το street culture και τα extreme σπορ.Θα μας βρεις σε ηλεκτρονική μορφή και σε ειδικές έντυπες εκδόσεις που παρουσιάζονται ανάμεσα στις εποχές του χρόνου. Στο Egimagazine φιλοξενούμε κατά καιρούς αναγνωρισμένους και μη ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, όπως και αξιόλογες δημιουργικές ομάδες.Το Egimagazine στηρίζει "όλες" τις δραστηριότητες που γίνονται στη πόλη μας , αλλά και στην Ελλάδα.

Egimagazine Team

logo egi
Marathomanitis 2016-10-24T11:10:37+00:00

Project Description

Egimagazine_Marathomanitis_kalavrita1

 

Profile

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.

ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΙΝΕΙ ΓΕΥΣΗ…ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟΜΑΝΙΤΗ (ΠΛΕΥΡΩΤΟΣ Ο ΝΕΒΡΟΔΙΟΣ ΣΠΑΝΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΦΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΕΛΜΟ .

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΓΡΙΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ. ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟΜΑΝΙΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΜΕΛΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ (ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ, ΡΙΓΑΝΗ, ΛΕΒΑΝΤΑ, Κ.Λ.Π).

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Images Of Our Workplace

Our Location

Located In Beautiful Aigio City

25ης Μαρτίου, Καλάβρυτα, TK 25100 Mob: 6977 064660 Web: http://www.marathomanitis.gr